Huize De Worp is gebouwd als weekend- en jachtcottage, vanaf de bouw in 1928 is het tot op de dag van vandaag in familiebezit. Voor de restauratie en het onderhoud van het huis zijn wij afhankelijk van inkomsten uit donaties, sponsoring en giften. Met de restauratie en het onderhoud van de cottage en ook de restauratie en aankoop van inventaris is jaarlijks een flink budget gemoeid.
Wij vragen u om vriend te worden en bij te dragen aan het behoud en onderhoud van ons culturele erfgoed voor volgende generaties.

Vrienden van Huize De Worp steunen tegelijkertijd ook de restauratie van de authentieke inventaris, die de bijna honderdjarige geschiedenis van De Worp en haar bewoners weerspiegelt. Deze rijke historie mag niet verloren gaan.


Vriend worden


Vriend worden van Huize De Worp kan eenvoudig door een mail met uw contactgegevens te sturen naar info@huizedeworp.nl wij nemen dan contact met u op.

Wij zijn ontzettend blij met uw steun, want daarmee draagt u bij aan het behoud en toegankelijk houden van ons culturele erfgoed. Dankzij uw bijdrage kan Huize De Worp open blijven voor u als gast en kan het kostbare culturele erfgoed worden behouden! Als dank biedt Huize De Worp u, als Vriend, de volgende exclusieve voordelen:

Vriend

  • 1 pas voor € 150,- per jaar
  • Een duopas voor u en uw partner/vriend/vriendin voor € 250,- per jaar
  • U kunt als individuele vriend, via de button op onze website, gratis 1 x per jaar een kamer reserveren voor 1 persoon en met de duopas voor 2 personen.
  • Jaarlijks kunt u gratis deelnemen aan de door ons georganiseerde Deventerdag.
  • Introducés krijgen 15% korting op de overnachtingsprijs.


Doneren

Wilt u een financiële donatie doen? Dat kan! Huize De Worp beschikt over een eigen donatiepagina, zie: https://www.nationaledonatiepagina.nl/

Heeft u vragen? Bel ons dan gerust!

Naam: Huize De Worp
Kamer van Koophandel nummer: 64462498
BTW 136937792B02
Postadres: Worp 33, 7419 AB, Deventer
Telefoon: 06 2420 1860
E-mail: info@huizedeworp.nl
Website: www.huizedeworp.nl

HanzelogiesHuize de Worp